LångsiktigaRelationer

Din partner

79 % av våra kunder har jobbat med oss i över 10 år vilket är ett bra bevis på att vi satsar på långsiktiga samarbeten. Med över 100 års branscherfarenhet och bred kompetens hjälper vi våra kunder att ta fram långsiktiga affärsplaner som täcker sortiment, leveranser och marknadsföring, och resultat är att 49 % av tillfrågade kunder anger att vi ökar deras lönsamhet med 5 % årligen.

Förutom ett brett sortiment och en effektiv logistiklösning kan vi som partner stötta er inom flera andra områden.

DigitalaTjänster

Enligt statistik från tillfrågade B2B-företag är den största drivkraften för en digital satsning att förenkla administration och effektivisera försäljningen. Med oss som partner blir mer än 50 000 produkter från fler än 500 starka varumärken tillgängliga för er digitalt, utan att det blir avancerat eller tidskrävande. Vi uppdaterar, ändrar, formaterar, strukturerar, integrerar och exporterar information.

Sälj ochMarknadsföring

Det är ingen hemlighet att det är dyrt att utforma proffsig marknadsföring och att det tar tid att driva kampanjer. Vi erbjuder olika typer av marknadsföringsmaterial, driver kampanjer och hjälper till i sociala medier för att öka försäljningen.

Butiksinredning

Att skapa en attraktiv butiksupplevelse där man enkelt hittar det man söker blir viktigare allteftersom konkurrensen från e-handeln ökar. Samtidigt måste man tänka på lönsamheten och säkerställa att ”rätt” produkter syns och får plats i hyllorna. Därför erbjuder vi allt från hela butikskoncept där vi planerar hur sortimenten ska placeras för att få ett så bra kundvarv som möjligt, till enskilda planogram. Vi anpassar helt enkelt lösningarna utefter era behov.

Utbildning

Dagens kunder har tillgång till fler informations- och köpkanaler, och kraven ökar på att ett inköp ska vara så smidigt som möjligt. För dig innebär det en utmaning att vara mer uppdaterad än din kund och kunna erbjuda mervärden i form av kunskap och vägledning.